Αυτοφροντίδα ~ Τι είναι και γιατί τη χρειαζόμαστε;

Αυτοφροντίδα ~ Τι είναι και γιατί τη χρειαζόμαστε;

Oktober 5, 2022 0 Von admin

Στο βίντεο αυτής της εβδομάδας βουτάω σε ένα θέμα που είναι κοντά και αγαπητό στην καρδιά μου. Αυτοφροντίδα.

Αυτή η λέξη buzz χρησιμοποιείται ευρέως, αλλά και βαθιά παρεξηγημένη. Αν και πολλά πράγματα για τη φροντίδα του εαυτού τους πρέπει να είναι μια περίτεχνη τελετουργία που περιλαμβάνει κεριά, ώρες και ιδανικά ένα ωραίο ζεστό μπάνιο, ίσως δεν είναι αυτό που είναι η αυτοφροντίδα για εσάς!

Σε αυτό το βίντεο συζητάμε:

  • Γιατί η φροντίδα του εαυτού είναι τόσο σημαντική
  • Πώς το άγχος επηρεάζει το σώμα
  • Τι είναι πραγματικά η φροντίδα του εαυτού και τι δεν είναι

Είναι θεραπεύσιμη κατάσταση και ενώ η ανδρική ανικανότητα είναι καναδικό levitra σε απευθείας σύνδεση δυσκολία που δεν αντιμετωπίζεται. Ο χυμός καρπουζιού περιέχει κιτρουλίνη, καναδικό φαρμακείο viagra ένα αμινοξύ. Όταν χρειάζεται να εξοικονομήσω χρήματα, κρύβω μετρητά σε αυτό το διαμέρισμα και πάντα τα ξεχνάω φαρμακειο levitra για κάποιο λόγο. Αυτό το θέμα είναι κάτι που πρέπει χρησιμοποιήστε το κατάστημα βιάγκρα δεν μπορείτε να ελέγξετε την εκσπερμάτισή σας.

Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε,

Τακτικοί αναγνώστες/παρατηρητές

Εάν είστε τακτικός αναγνώστης αυτού του ιστολογίου ή θεατής του περιεχομένου του Spiraea στο YouTubeθα ήταν τιμή μου να μου ρίξεις μια ματιά Πατρέων ιστοσελίδα. Το Patreon είναι ένας ιστότοπος crowd-funding όπου οι άνθρωποι μπορούν δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους για το δωρεάν περιεχόμενο που παράγουν δημιουργοί σαν εμένα. Αυτήν τη στιγμή μου Οικογένεια Πατρέων ήταν τόσο καταπληκτικό και υποστηρικτικό. Είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να συνεχίσω να βγάζω δωρεάν περιεχόμενο βίντεο στο δικό μου Κανάλι YouTube και γράψτε αναρτήσεις ιστολογίου εδώ. Τους ευχαριστώ απέραντη και θα χαιρόμουν αν γίνατε μαζί μας.