Έργα βελτίωσης σπιτιού που δεν πρέπει να αγνοηθούν –

Έργα βελτίωσης σπιτιού που δεν πρέπει να αγνοηθούν –

Januar 10, 2022 0 Von admin

βελτίωση του σπιτιού

Ως πολυάσχολος γονέας, μπορεί να μην έχετε πάντα χρόνο να ασχοληθείτε αμέσως με κάθε οικιακό έργο. Μερικές φορές νιώθεις ότι η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις δεν τελειώνει ποτέ.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα έργα βελτίωσης σπιτιού και επισκευές που πρέπει να γίνουν αμέσως μόλις συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει πρόβλημα για να διασφαλίσετε την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Ακολουθούν ορισμένες επισκευές στο σπίτι που δεν έχετε την πολυτέλεια να παραβλέψετε:

Επισκευή στέγης

Μη διστάσετε να αναζητήσετε επισκευή στέγης μαργαριταριού τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έχεις διαρροή. Η συνέχιση μιας διαρροής μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στη μόνωση, ακόμη και στην οροφή και τους εσωτερικούς τοίχους.

Ακόμη πιο σημαντικό, μια επίμονη διαρροή μπορεί να επιτρέψει τη συσσώρευση υγρασίας στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μούχλα που μπορεί να είναι επικίνδυνη για την οικογένειά σας. Όχι μόνο η επισκευή θα είναι πολύ πιο ακριβή στο δρόμο, αλλά η καθυστέρηση μπορεί να αποτελέσει απειλή για την υγεία της οικογένειάς σας. Για αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο να μετακινήσετε την επισκευή στέγης στην κορυφή της λίστας εργασιών βελτίωσης του σπιτιού σας.

Αφαίρεση κούτσουρου και νεκρού κορμού

Εάν είχατε ένα δέντρο να πεθάνει στην αυλή σας ή είχατε ένα κόψει, μπορεί να έχετε μείνει με ένα αντιαισθητικό κούτσουρο. Μπορεί να είναι ακριβό να αφαιρέσετε ένα κούτσουρο, έτσι πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού μετακινούν την αφαίρεση κολοβωμάτων στο τέλος της λίστας υποχρεώσεων τους.

Ωστόσο, το να αφήσετε ένα κούτσουρο ή ένα κούτσουρο να σαπίσει στην αυλή σας μπορεί να έχει συνέπειες για την οικογένειά σας. Το σάπιο ξύλο μπορεί να προσελκύσει όλα τα είδη παρασίτων, από τερμίτες έως τρωκτικά. Παράσιτα όπως οι αρουραίοι και τα ποντίκια μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες που μπορεί να αποτελούν απειλή για την οικογένειά σας. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε τα κούτσουρα και το σάπιο ξύλο.

Απομάκρυνση ή περιορισμός μολύβδου και αμιάντου

Δυστυχώς, εάν το σπίτι σας χτίστηκε πριν από αρκετές δεκαετίες, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του μπορεί να μην είναι ασφαλή για τα παιδιά. Ο μόλυβδος και ο αμίαντος ήταν παλιά πολύ κοινά οικοδομικά υλικά.

Ωστόσο, είναι πλέον γνωστό ότι ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Εάν έχετε ένα παλαιότερο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό να το ελέγξετε για επικίνδυνα υλικά όπως ο μόλυβδος και ο αμίαντος. Εάν εντοπιστούν, πρέπει να συγκρατηθούν ή να αφαιρεθούν με ασφάλεια. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να θέσει την οικογένειά σας σε κίνδυνο.

Μην παραβλέπετε τις επισκευές σπιτιού που θέτουν την οικογένειά σας σε κίνδυνο

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσετε τι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Ωστόσο, τα έργα οικιακής βελτίωσης όπως η επισκευή στέγης, η αφαίρεση κολοβωμάτων και η αφαίρεση ή ο περιορισμός επικίνδυνων οικοδομικών υλικών δεν μπορούν να αναβληθούν, καθώς η αποτυχία να φροντίσετε αυτά τα έργα μπορεί να θέσει την οικογένειά σας σε κίνδυνο.